Noutati & Anunturi

Track our latest posts

Raportare abuz

Nu toleram nici o forma de abuz electronic, incluzand UBE (Unsolicited Bulk Email) si UCE (Unsolicited Commercial Email), cunoscute sub denumirea de SPAM, incalcarea drepturilor de autor, fraude etc. Daca sesizati un astfel de abuz va rugam sa ne contactati, avand grija sa ne trimiteti o sesizare cu toate datele necesare pentru identificarea abuzului la adresa abuse@hosting4all.ro.

Sunday, 25 November 2012

Citeste mai departe ...

In 30 zile banii inapoi

Timp de 30 de zile dumneavoastra puteti testa capacitatile serverului si calitatea serviciilor oferite de Hosting 4 ALL. Daca nu sunteti multumiti, noi va returnam banii

Tuesday, 23 October 2012

Citeste mai departe ...

Va mutati gazduirea web de la alta firma ?

Uneori este de greu sa muti un site de pe un server pe altul mai ales daca serverele au panouri de administrare diferite. Noi va mutam fisierele si bazele de date GRATIS . Dupa ce transferul a fost finalizat tot ce aveti dumneavoastra de facut este sa modificati DNS-urile, astfel incat transferul sa fie cat se poate de transparent si fara intreruperi.mutare

Thursday, 06 December 2012

Citeste mai departe ...

Despre Hosting 4 All

Oferim gazduire in Romania : Bucuresti / Omnilogic si Voxility Data Center Infrastructura de retea contine echipamente Cisco, securitatea retelei este asigurata cu tehnologii Cisco, serverele sunt Cisco (V-block capable), IBM, Oracle SUN si HP, echipamentele de stocare sunt EMC. Misiunea noastra este de a oferi un serviciu de calitate la un pret redus si este destinat in special pentru gazduire site-uri web cu caracter personal si a intreprinderilor mici si mijlocii. Scopul nostru este de a economisi bani, dar nu la costul de fiabilitate sau de securitate.

Tuesday, 23 October 2012

Citeste mai departe ...

De ce Hosting 4 ALL

  • Nu suntem platitori de TVA deci pretul afisat este final.
  • NU aglomeram serverele! Astfel pastram calitatea serviciilor de gazduire web, adica viteza de upload/download si cea de executie a scripturilor si interogarilor MySQL. Cand atingem un anumit nivel de incarcare a unui server, trecem la un altul nou.
  • Folosim diferite sisteme de administrare adaptate in functie nevoile fiecaruia
  • Adresele tale de email vor fi protejate de mesaje spam si virusi precum si externalizate gratis prin Google Apps
  • Iti oferim urmatoarele modalitati de a ne contacta atunci cand ai nevoie de suport tehnic: telefon, email, tichete, chat online.
  • La uptime de ansamblu 99,98%, este considerat excelent de majoritatea clientilor de gazduire web

Tuesday, 23 October 2012

Citeste mai departe ...